Ühendriikides sai töökohatulistamises surma kolm inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harfordi maakonnašerif Jeffrey Gahler näitab kahtlusaluse fotot.
Harfordi maakonnašerif Jeffrey Gahler näitab kahtlusaluse fotot. Foto: TNS/Baltimore Sun/TNS/Sipa USA

Ühendriikides sai kolmapäeval surma kolm ja haavata kaks inimest, kui ründaja avas tule Edgewoodi linnas asuvas äris, mis müüb ja paigaldab köögisisustust, teatas politsei.

Kõik ohvrid olid ettevõtte töötajad.

Politsei eestkõneleja sõnul on 37-aastane kahtlusalune tuvastatud, kuid tal õnnestus põgeneda.  Korrakaitsjate andmetel on mõrtsukas ettevõtte endine töötaja, kes oli varem sel aastal sealt vallandatud. Tööandja oli meest niivõrd kartnud, et oli taotlenud kohtult tema lähenemiskeeldu.

Harfordi maakonnašerifi Jeffrey Gahleri kinnitusel pole juhtunus teisi kahtlusaluseid ja välistatud on terrorirünnaku versioon.

Hiljem täpsustas politsei, et ründajaks oli kriminaalse minevikuga Radee Labeeb Prince, kes paar tundi hiljem avas 90 kilomeetri kaugusel asuvas Wilmingtoni linnas tule mehe pihta, kellega tal oli varasemast tüli. Politsei jätkas kurjategija jälitamist ja tabas ta Eesti aja järgi ööl vastu neljapäeva.

Ühendriikides on sel aastal aset leidnud juba 285 tulistamist, kus ohvreid on vähemalt neli või veelgi rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles