Regioonide Partei nõuab Tõmošenko tagasiastumist

Jürgen Tamme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Ukraina peaminister ja Regioonide Partei esimees Viktor Janukovitš.
Endine Ukraina peaminister ja Regioonide Partei esimees Viktor Janukovitš. Foto: AP / Scanpix

Ukraina suurima opositsioonijõu venemeelse Regioonide Partei liider Viktor Janukovitš nõudis peaminister Julia Tõmošenko valitsuse tagasiastumist.


«Me vastutame nüüd selle eest, kui lubame valitsusel jätkata riigi mõnitamist. Seepärast oleme seadnud enesele eesmärgi valitsus laiali ajada,» ütles Janukovitš Krimmi kohalikule televisioonile ja raadiole täna antud intervjuus, teatas Interfax.

Ekspeaminister Janukovitši hinnangul peaks Tõmošenko valitsus juba täna tagasi astuma, sest nad pole suutnud riiki efektiivselt juhtida, mistõttu on ukrainlasaed «kaotanud kõik lootused», vahendas unian.net.

«Nad pole võimelised millekski muuks peale intriigide, skandaalide, kriiside, lalina, populismi ja salaplaanide sepitsemise,» lisas Janukovitš, kes süüdistas Tõmošenkot lisaks tülile riigipeaga ka «katastroofilises» hinnatõusus ja inflatsioonis.

Tema sõnul on Tõmošenko seadnud endale ainult ühe eesmärgi - iga hinna eest võimule jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles