USAs toimunud poetulistamises hukkus kolm inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA keskosas Denveri lähistel hukkus Eesti aja järgi ööl vastu tänast Walmarti poes toimunud tulistamises kaks inimest ja üks sai haavata, teatas politsei.

Tulistamise üksikasju pole avaldatud. Politsei ärgitas inimesi piirkonnast eemale hoidma ning kohale läksid kümned politsei- ja päästeautod, kirjutab BNS. 

Reutersi teatel toimus tulistamine Thorntoni linna Walmarti poes, milles hukkus kolm inimest. Politsei saabus sündmuskohale kohaliku aja järgi kell 18, pood piirati ümber  ning ostlejad evakueeriti kiiresti poest.

Kohalik väljaanne Denver Post teatas, et tulistamises hukkus kaks meest ning üks naine. Tunnistajate sõnul oli poes toimunud seitse või kaheksa lasku. 

Kuigi tunnistajate sõnul nägid nad politseinikke kedagi vahistamas, siis politsei on öelnud, et tulistaja põgenes punase Mitsubishiga ja praegusel hetkel tema asukoha kohta täpsed andmed puuduvad.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles