Macron kirjutas 13-aastasele tüdrukule luuletuse (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa president Emmanuel Macron õhtustamas Eiffeli tornis USA president Donald Trumpi, tema abikaasa Melania ja Prantsusmaa esileedi Brigitte Macroniga.
Prantsusmaa president Emmanuel Macron õhtustamas Eiffeli tornis USA president Donald Trumpi, tema abikaasa Melania ja Prantsusmaa esileedi Brigitte Macroniga. Foto: Carolyn Kaster/AP/Scanpix

Prantsusmaa president Emmanuel Macron kirjutas ühele inglasest koolitüdrukule tema 13. sünnipäeva puhul luuletuse, vahendab BBC.

See oli Macroni vastus luuletusele, mille tüdruk kirjutas Pariisis reisil olles, ütles Prantsusmaa saatkond Londonis. Tüdruku luuletus rääkis Eiffeli tornist ning tegu oli vestlusega tema ja torni vahel.

Tüdruku isik pole täpselt teada, luuletuses kutsutakse teda lihtsalt nimega Sophie. Ta oli Pariisi külastades Eiffeli tornist sedavõrd suures vaimustuses, et otsustas oma elamused paberile panna ning selle Prantsusmaa presidendile saata.

Macron kirjutas vastuse prantsuse keeles, mille saatkond seejärel inglise keelde tõlkis ja tüdrukule saatis. Saatkond kinnitas eile hilisõhtul, et nemad olid Macroni luuletuse tõlkimise taga. 

Prantsusmaa saatkond Londonis avaldas Macroni vastuse oma Twitteri lehel. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles