Norrakas pandi «alaealise» seksnuku ostmise eest vangi (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silikoonist seksnukud ootavad veel lahtipakkimist.
Silikoonist seksnukud ootavad veel lahtipakkimist. Foto: VINCENT KESSLER/REUTERS/Scanpix

Norra kohus otsustas möödnud reedel saata meesterahvas, kes oli ostnud veebipoest kumminaise kuueks kuuks vangi, vahendab Local. Tegemist on esimese taolise kohtukaasusega Norras.

Fredrikstadi linna kohtunikud märkisid kohtuotsuses, et nende hinnangul nägi lapse kehaga kumminukk välja väga šokeeriv. «Kuigi me ei saa välistada asjaolu, et nukk võib olla teataval määral aseaineks, mis hoiab ära reaalse rünnaku, ei saa sellisete tootede tegemist toetada.»

«Kohtu silmis aitavad taolised seksnukud pigem laste seksualiseerimisele kaasa ning kohtu poolne sekkumine on vajalik, et ennetada taolise nõudluse kasvu tulevikus.»

23-aastane norrakas arreteeriti pärast seda, kui tolliametnikud avastasid, et mehele saadetud paki sisuks oli alaealise kehaga seksnukk.

Politseiuurimise käigus otsiti läbi ka mehe kodu, kust leiti veel hulgaliselt lastepornot- ligi 1600 fotot ja 26 videot.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles