Aserite uudisteportaal rõõmustab: aserbaidžaani naisest sai Tallinna abilinnapea

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakond ja rohelised sõlmisid Tallinna botaanikaaias koalitsioonileppe. Allkirjad andsid Keskerakonna linnapeakandidaat Taavi Aas ja roheliste esimees Zuzu Izmailova.
Keskerakond ja rohelised sõlmisid Tallinna botaanikaaias koalitsioonileppe. Allkirjad andsid Keskerakonna linnapeakandidaat Taavi Aas ja roheliste esimees Zuzu Izmailova. Foto: Tairo Lutter

Uudis rohelise maailmavaatega Züleyxa Izmailova saamisest Tallinna abilinnapeaks jõudis ka Aserbaidžaani uudisteportaali News.Az veergudele.

Portaal kirjutab pealkirja «Aserbaidžaani naisest sai Tallinna abilinnapea» all, et uue linnapea Taavi Aasa kõrval kinnitas Tallinna linnavolikogu ka seitse abilinnapead, kelle seas on ka Erakonna Eestimaa Rohelised juht Züleyxa Izmailova.

Märgitakse, et 1985. aastal Tallinnas sündinud Izmailova on ema poolt eestlane ja isa poolt aserbaidžaanlane. Samuti on ära toodud, et pärast isa surma Eestisse naasnud Izmailoval on kaks last ning tema abikaasa Joonas Laks töötab TREV-2 müügijuhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles