Oru nelikmõrva kajastab ka välismeedia

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida-Virumaal Oru linnas leiti kortermajast nelja inimese torke-lõikehaavadega surnukehad.
Ida-Virumaal Oru linnas leiti kortermajast nelja inimese torke-lõikehaavadega surnukehad. Foto: Raigo Pajula

Ööl vastu teisipäeva Kohtla-Järvel Oru linnaosas erakordse julmusega tapetud nelja isiku mõrv on leidnud naaberriikide kõrval kajastust ka näiteks Lõuna-Aafrika Vabariigi meedias.

Peamiselt Saksamaa uudisteagentuuri DPA (Deutsche Presse-Agentur) kaudu on info Eesti mõrvaloost jõudnud üle kogu maailma. Isegi Lõuna-Aafrika Vabariigi lehe Independent veebiversioon ja Jaapani väljaanne Japan Herald kajastavad nelikmõrva.

DPA kaudu on jõudnud Ida-Virumaa nelikmõrva info levinud ka Euroopa riikide meediasse. Näiteks on leidnud halastamatu veretöö kajastust ka Slovakkia ja Belgia väljaannetes ning uudisteportaalides.

Põhjalikumalt kajastavad seda aga lähiriikide meediaväljaanded ja uudisteagentuurid. Näiteks Baltic Times kirjeldab senist uurimisprotsessi ja möönab, et seni pole ühtki inimest veel mõrvaga seoses vahistatud. Lisaks on veretööd kajastanud mitmed Soome, Leedu ja Läti väljaanded ning uudisteagentuurid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles