Putiniga kohtunud Trumpi sõnul usub ta oma Vene kolleegi siirusesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president Vladimir Putin (vasakul) ja Ameerika Ühendriikide riigipea Donald Trump üleeile Vietnamis Đà Nẵngis Aasia ja Vaikse ookeani Majanduskoostöö (APEC) tippkohtumise ajal.
Venemaa president Vladimir Putin (vasakul) ja Ameerika Ühendriikide riigipea Donald Trump üleeile Vietnamis Đà Nẵngis Aasia ja Vaikse ookeani Majanduskoostöö (APEC) tippkohtumise ajal. Foto: Mihhail Klimentjev/TASS/SCANPIX

Ameerika Ühendriikide president Donald Trump ütles pärast üleeile Vietnamis toimunud kohtumist Venemaa presidendi Vladimir Putiniga, et ta usub oma Vene kolleegi, kelle sõnul ei sekkunud Venemaa 2016. aasta USA presidendivalimistesse.

Kaks riigipead kohtusid teist korda silmast silma Aasia ja Vaikse ookeani Majanduskoostöö (APEC) tippkohtumise ajal. Trumpi väitel küsis ta Putinilt korduvalt, kas Venemaa sekkus valimistesse.

«Iga kord kui ta mind näeb, ütleb ta: «Ma ei teinud seda» ja ma tõesti usun, et kui ta mulle seda ütleb, siis ta tõesti mõtleb seda,» lausus Trump Putinile viidates. Trumpi sõnul mõjuvad Putinile sellised küsimused ärritavalt. «Ma arvan, et ta on sellest väga solvunud, mis pole meie riigi jaoks hea,» leidis Trump.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles