Mehhiko kuurortlinnas tapeti 13 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Fox 32/Flickr

Mehhiko kuurortlinnas Acapulcos tapeti pühapäeval kaheksa inimest ja leiti veel viie ohvri surnukehad, teatasid võimuesindajad.

"See oli kohutav päev," ütles Guerrero osariigi julgeolekujõudude eestkõneleja Roberto Alvarez.

San Agustini linnaosast leiti varahommikul kolme noore mehe piinamisjälgedega laibad. Veidi hiljem puhkes kesklinnas tulevahetus politsei ja relvastatud meeste vahel, mille käigus sai üks kahtlusalune surma ja kolm peeti kinni.

Järgnes rünnak baarile, kus lasti maha külastajateks olnud naine ja mees. Lähedalviibinud politseipatrullil õnnestus mõrtsukad tabada. Baari territooriumi läbiotsimise käigus avastati veel nelja mehe ja ühe naise surnukehad.

Õhtul lasti kesklinna tänaval maha kaks meest. Guerrero osariigis asuvast Copanatoyacist leiti kuristikust neli laipa.

Guerrero osariigis on alates jaanuarist sooritatud 1726 mõrva.

Guerrero osariigis tapeti möödunud aastal paari nädala jooksul kolm linnapead. Guerrero on riigi üks vaesemaid osariike, kus vohab narkovägivald. Mehhikos pöördus mõrvade arv 2015. aastal taas tõusule pärast kolm aastat kestnud langust. Mehhikos 2006. aastal alustatud uimastivastase sõja jooksul on surma saanud või teadmata kadunuks jäänud rohkem kui 200 000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles