Galerii: FSB avastas Moskva lähedalt narkolabori

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaa julgeolekuteenistuse FSB töötajad avastasid Moskva lähedalt uimastilabori ja pidasid seal kinni kaks inimest, teatas teenistus täna.

FSB viis teisipäeval koos tolliametiga läbi operatsiooni sünteetiliste uimastite valmistamise ja müügiga tegeleva kuritegeliku rühma tegevuse tõkestamiseks.

Julgeolekutegelaste sõnul tuvastati operatiivotsingu meetmete tulemusel ühest Moskva oblasti külas asuvast eramajast põrandaalune uimastilabor.

Uimastilaari valmistamise ajal võeti kinni kaks Venemaa kodanikust Krasnodari elanikku, kellelt võeti ära 20 kilogrammi valmisuimastit, 240 liitrit uimastisisaldusega vedelikku, laborisisseseadet ja mitmesuguseid aineid.

FSB sõnul süütas üks asjaosalistest kinnipidamise ajal kergestisüttivad ained, et labor hävitada. See olevat tekitanud reaalse ohu nii tema enda kui ka operatiivtöötajate elule ja tervisele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles