«Meil pole aega sõdadeks!» (30)

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Šifrina firma BioFoodLab toodab ja müüb tervislikke batoone. Need on saadaval ka Eesti poodides.
Jelena Šifrina firma BioFoodLab toodab ja müüb tervislikke batoone. Need on saadaval ka Eesti poodides. Foto: Jaanus Piirsalu

Moskvalanna Jelena Šifrina on 34-aastane endine edukas modell, kes investeeris moelavadel teenitud raha heasse äriharidusse. Paari aastaga lõi ta Venemaal eduka firma, mis müüb tervislikke batoone, mida võib saada Eesti kauplustestki.

Ta on üks Venemaa uue põlvkonna ettevõtjatest, kes ehitavad oma äri üles lääne põhimõtete järgi ning sõnades kinnitavad toetust demokraatlikele väärtustel. Seejuures toetavad nad aga veendunult president Vladimir Putinit, kes peagi teatab ametlikult oma kandideerimisest juba neljandat korda Kremli peremeheks.

«Ma tahaks, et ta jääks võimule, sest ta on tugev ja karismaatiline liider,» räägib Jelena Šifrina Postimehele oma avaras kontoris, mis asub endises tekstiilivabrikus otse Moskva Valge Maja, Venemaa peaministri tööruumide taga. «Mind väga rõõmustab, et meil on selline president. Ma olen tema üle uhke.»

Kommentaarid (30)
Copy
Tagasi üles