Hong Kongi lennujaamas arreteeriti suure kokaiinilastiga Kreeka modell

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hong Kongi lennujaama töötajad noort naist minema toimetamas.
Hong Kongi lennujaama töötajad noort naist minema toimetamas. Foto: Kuvatõmmis

Tegu on nädala jooksul juba neljanda Hing Kongis vahele võetud kokaiini vedanud noore naisega, vahendab South China Morning Post. 

19-aastane kreeklannast modell saabus Hong Kongi esmaspäeval Etioopiast, kui tema seljakotist leiti rutiinse kontrolli käigus 2,6 kilo kokaiini. See oli peidetud seljakotti meisterdatud salalaekasse. Sellest leitud uimastite väärtus on umbkaudu 250 000 eurot.

Tollitöötajate sõnul esitati naisele süüdistus uimastitega kaubitsemises. Maksimaalne karistus selle kuritöö eest Hong Kongis on kuni eluaegne vangistus ja ligi 500 000 eurone rahatrahv.

Tegu oli Hong Kongis nädala jooksul juba neljanda naisega, kelle pagasist avastati suur kogus kokaiini. Teised naised arreteeriti läinud kolmel erineval juhul läinud nädala teisipäevast reedeni.

«Arvame, et uimastid olid mõeldud siseturu tarbeks. Võimalik, et vahendajad soovisid enne pühi oma varusid täiendada,» ütles üks allikas ja lisas, et kõik smugeldajad kasutasid erinevaid kauba varjamismeetodeid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles