Piinlikku olukorda sattunud USA kongresmen vabandas alastifoto pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Barton.
Joe Barton. Foto: Drew Angerer/AFP/scanpix

Vabariiklasest rahvasaadik Joe Barton vabandas abieluväliste suhete ja internetis levinud enda tehtud foto pärast, kus ta poseerib alasti.

Texasest Esindajatekotta valitud Barton tunnistas, et internetis levinud alastifotod temast on ehtsad ja vabandas oma valijate ees. Lisaks väitis Barton, et fotod lekitas naine, kellega tal oli abieluväline suhe.

«Ajal, mil ma lahutasin oma teisest naisest (Barton lahutas oma teisest naisest 2015. aastal - toim), kuid enne lahutust, oli mul seksuaalsuhe teise täiskasvanud küpse naisega,» teatas 68-aastane Barton avalduses. «Kõik [suhted] on olnud konsensuslikud. Need suhted on lõppenud. Mul on kahju, et ma ei langetanud neil päevil paremaid otsuseid. Mul on kahju, et ma vedasin oma valijaid alt,» lisas poliitik.

Kongressi üks vanemaid liikmeid teatas hiljuti, et soovib ka järgmistel valimistel uuesti Esindajatekotta kandideerida, kuid nüüd ütles ta väljaandele Texas Tribune, et ta kaalub seda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles