Taani politsei leidis tapetud Rootsi ajakirjaniku teise käe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JENS DRESLING/AP/Scanpix

Taani politsei leidis täna Kopenhaageni lähistel Kötebukti piirkonnas merest veel ühe jäseme, mis võib olla Taani leiutaja allveelaeval kadunud Rootsi ajakirjaniku Kim Walli teine käsi, vahendab Dagens Nyheter.

Kim Wall.
Kim Wall. Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS/Scanpix

Käe leidis politseiga koostööd teinud kaitseväe sukelduja täna kell 10.20 kohaliku aja järgi. Aftonbladet kirjutab, et jäse leiti samast piirkonnast, kust avastati möödunud nädalal Walli teine käsi ja varem ka tema pea ja jalad.

Praeguseks on käsi saadetud ekspertiisi, seega lõplikult saab politsei käe päritolu kinnitada alles homme, kui on selgunud ekspertiisi tulemused.

30-aastane Wall jäi Kopenhaageni lahel kadunuks 10. augusti öösel. Viimati nähti teda elusana 46-aastase Taani leiutaja Peter Madseni ehitatud allveelaeval Kopenhaageni lahes. Kümme päeva hiljem leiti Kopenhaageni rannikult pea ja jäsemeteta naisekeha, DNA-analüüsiga selgus, et see oli Wall.

Oktoobri lõpus andis Madsen Kopenhaageni politsei sõnul uue tunnistuse, milles väitis, et Wall suri vingugaasi mürgitusse, kuid tunnistas üles naise tükeldamise ja kehaosade merepõhja viskamise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles