Läti kaitsepolitsei vahistas kolm vene Airsofti entusiasti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii nagu paintball, imiteerib ka Airsoft pärislahingutegevust, kuid võrreldes värvikuulide sõjaga annab plastikkuulide ja Airsofti relvade kasutamine kõvasti realistlikuma kogemuse.
Nii nagu paintball, imiteerib ka Airsoft pärislahingutegevust, kuid võrreldes värvikuulide sõjaga annab plastikkuulide ja Airsofti relvade kasutamine kõvasti realistlikuma kogemuse. Foto: Sharifulin Valery/ITAR-TASS/Scanpix

Läti kaitsepolitsei arreteeris täna Riia lähistel kolm Vene Föderatsiooni kodanikku, kes sõitsid Riiga, et osaleda Airsofti võitlustel, vahendab LETA.

Koos abikaasadega reisinud Airsofti mängijad sõitsid Lätti bussiga läbi Eesti, Riia lähistel peatasid aga kaitsepolitseinikud sõiduki ja mehed  võeti vahi alla.

Läti Airsofti mängijate ühingu juhtliige Dmitrijs Medvedevs ütles uudisteagentuurile LETA, et venelased saabusid Lätti, et aidata korraldada homme algavat sõjamängurite mõõduvõtmist.

Mehed tulid Lätti Aifsofti harrastajate kutsel, sest nad on varem korraldanud analoogseid üritusi ka Venemaal. Keegi neist varem Lätit külastanud ei ole.

Airsofti entusiastidest venelased saabusid Lätti bussiga läbi Eesti.

Kaitsepolitsei sõnul pole vahistamine seotud Airsofti võistlustega.

Medvedevsi sõnul jääb Airsofti turniir, kuhu on ennast juba kirja pannud ligi 300 osalejat, nüüd ära.

Baltikumi esimesed Airsofti sõjamängud, kuhu on registreerinud meeskondi lisaks Lätile nii Eestist, Leedust, Soomest ja Venemaalt pidanuks saama avapaugu homme Riias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles