Soome pubitulistaja oli 64-aastane joobes mees (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile Kärry pubis kuuli õlga saanud Timo Lattu (vasakul) ja samuti tulistamise ajal baaris viibinud Janne Lattu täna lokaali ees.
Eile Kärry pubis kuuli õlga saanud Timo Lattu (vasakul) ja samuti tulistamise ajal baaris viibinud Janne Lattu täna lokaali ees. Foto: Facebook/Yle

Soomes Vantaas asuvas Kärry pubis sai eile õhtul tulistamises kannatada kolm inimest, politsei teatel on peamine kahtlusalune 64-aastane mees, kes oli vahejuhtumi ajal joobes.

Vahejuhtum leidis aset veidi peale kella 23, kui Nuijatiel asuvas baaris viibis ligikaudu 10-15 inimest. Tulistamisohvriteks olid kolm meest, vanuses 53, 39 ja 30, kes väidetavalt tulistajat ei teadnud ega polnud ka enne tule avamist mehega tülitsenud.

Tulistanud mees võeti sündmuskohal kinni. Kannatanud toimetati haiglasse, kuid õnneks ei olnud nende vigastused eluohtlikud.

Täna hommikul haiglast välja saanud Timo Lattu, keda tulistati õlga, ütles Soome rahvusringhäälingule Yle, et sündmused arenesid väga kiiresti, aga ka politsei saabus õnneks väga ruttu.

«Olime baaris. Siis tuli sinna meie jaoks tundumatu mees, kes oli istus natuke aega baaris ja siis hakkas tulistama,» ütles Lattu, kes võtab siiani valuvaigisteid.

Timo ja samuti eile baaris viibinud Janne Lattu on Vantaas elanud 30 aastat ja ütlevad, et üldiselt on tegu väga rahuliku paigaga.

Juhtivuurija Mikko Minkkineni sõnul oli tulirelv ametlikult registreeritud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles