Politsei avaldas Kanada miljardäride surma põhjuse (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Honey ja Barry Sherman.
Honey ja Barry Sherman. Foto: Stringer/Reuters/Scanpix

Toronto mõrvarühma uurijad teatasid, et Kanada miljardäri Barry Shermani ja tema abikaasa surma põhjustas lämbumine.

Surmajärgne uurimine näitas, et Shermanite surma põhjustas kaelaarteritele osutatud surve ehk siis lihtsamalt öeldes kägistamine.

Toronto mõrvarühm ei väljasta lähiajal täiendavat informatsiooni, kuni pole selge, kas tegu võis olla mõrvaga.

Shermanite perekond väljendas politsei tegevuse osas rahulolematust ja kutsus avalduses üles põhjalikule ja objektiivsele uurimusele, paludes meedial surma põhjuste üle mitte spekuleerida.

75-aastase Barry Shermani ja tema 70-aastase abikaasa Honey Shermani surnukehad leiti reedel nende kodust Toronto äärelinnas.

Politsei nimetas surma asjaolusid kahtlasteks, kuid ei ole seni teatanud kahtlusaluste otsimisest. Samuti pole märke majja sissemurdmisest.

Firma Apotex Pharmaceutical Holdings asutaja Barry Sherman oli üks Kanada rikkamaid inimesi aga ka riigi üks lahkemaid filantroope.

Sherman asutas ettevõtte Apotex 1974. aastal. Aastal 2012 astus ta tegevjuhi kohalt tagasi, kuid jäi firma juhatuse esimeheks. Väljaande Forbes hinnangul on tema varanduseks 3,2 miljardit dollarit. Apotexis töötab 11 000 inimest.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles