Peredraama USA võimuladvikus: Sarah Palini purjus poeg läks oma isale kallale (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palinite perepilt. Keskel Sarah, tagumises reas vasakul Track ja paremal Todd.
Palinite perepilt. Keskel Sarah, tagumises reas vasakul Track ja paremal Todd. Foto: State of Alaska/Scanpix

Endise vabariiklasest asepresidendikandidaadi Sarah Palini poeg Track Palin on saanud süüdistuse kallaletungi ja sissemurdmise eest. Track tülitses oma isa Toddiga ja arveteklaarimisse oli segatud ka tulirelv.

Track Palin.
Track Palin. Foto: EMMANUEL DUNAND/AFP/Scanpix

Politsei sõnul murdis Track oma vanemate Alaska osariigis asuvasse koju laupäeva õhtul ja tegi seda akna kaudu. USA meedia sõnul oli 28-aastane mees joobes ja tarvitanud suures koguses valuvaigisteid.

Sarah Palin.
Sarah Palin. Foto: RICK WILKING/REUTERS/Scanpix

Track on ka varem sarnase intsidendi tõttu seadusega pahuksis olnud. Eelmisel aastal lõi ta väidetavalt oma tüdruksõpra ja ta vahistati. Toona tunnistas ta end süüdi tulirelva kandmise eest joobeseisundis ja pääses seetõttu teistest süüdistustest.

LA Timesi avaldatud politseist pärinevate dokumentide kohaselt helistas endine asepresidendikandidaat Sarah Palin laupäeva õhtul kohaliku aja järgi kell 20.40 politseisse ja teatas, et ta poeg on võtnud mingit sorti ravimeid ning väidetavalt hulluks läinud.

Kutsele reageerinud politseiniku sõnul oli endine Alaska kuberner Palin olnud nende saabumise ajal silmanähtavalt ärritunud.

Politsei teatel tekkis neil Trackiga ka vastasseis, mille käigus noormees liikus majas ringi ja ronis ühel hetkel ka garaaži katusele. Ta nõudis, et politseinikud paneks oma relvad maha ja nimetas neid «talupoegadeks».

Tracki ja tema isa Todd Palini vahel toimus kähmlus. Politsei sõnul oli poeg tulnud vanemate maja juurde, et sealt auto võtta ja ähvardas oma isale peksa anda. Isa haaras poja saabudes relva järele, aga poeg lõi tal relva käest. Kähmluse järel oli Toddil väidetavalt ka veri välja löödud.

Palinite perepilt. Keskel Sarah, tagumises reas vasakul Track ja paremal Todd.
Palinite perepilt. Keskel Sarah, tagumises reas vasakul Track ja paremal Todd. Foto: State of Alaska/Scanpix

Track Palin sai kriminaalsüüdistuse sissemurdmises ja kallaletungis ning on endiselt vahi all. Perekond tegi USA meediale avalduse ja palus privaatsust. Samuti väideti, et praegu pole neil võimalik intsidenti lähemalt kommenteerida.

Sel aastal palus Tracki endine tüdruksõber Jordan Loewe kohtul määrata lähenemiskeelu, et Track ei saaks talle ohtu kujutada. Varem oli naine palunud ka nende üheaastase poja hooldusõigust.

Track teenis 2008. aastal jalaväelasena Iraagis. Tracki ema sõnul jättis Iraagi-missioon tema psüühikale jälje ja mees kannatab posttraumaatilise stressihäire all.

Sarah osales 2008. aasta USA presidendivalimistel vabariiklaste asepresidendikandidaadina. Presidendikandidaat oli toona John McCain. 

John McCain ja Sarah Palin.
John McCain ja Sarah Palin. Foto: Darren Hauck/AFP/Scanpix
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles