Moskva jõest leiti mehe pea

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva jõgi. Tagaplaanil paistavad Kremli hooned.
Moskva jõgi. Tagaplaanil paistavad Kremli hooned. Foto: SCANPIX

Läbi Venemaa pealinna voolavast Moskva jõest tõmmati välja kott umbes 45-50-aastase mehe peaga.

Õõvastava sisuga kott leiti linna loodeosas Karamõševski kaldapealse juures, vahendas Interfax. Ohvrit pole veel kindlaks tehtud.

Korrakaitsejõudude esialgsete oletuste järgi suri mees umbes nädal tagasi.

Prokuratuur algatas juhtunu uurimiseks kriminaalasja tapmist puudutava paragrahvi alusel. Jätkuvad ülejäänud kehaosade otsingud.

Eilses ajalehes Vetšernjaja Moskva oli kirjas, et viimastel päevadel on Moskva veekogudest leitud mitmeid inimkeha tükke.

2. mail leiti Moskva jõest Barclay tänava piirkonnast kaks jalalaba ja parema käe küünarvars. Uurijad tegid kindlaks, et see inimene kaotas elu 30. aprillil.

8. mail leiti samast piirkonnast käelaba ilma keskmise sõrmeta. See inimene oli hukkunud 3. mail.

Seejärel leiti ühest tiigist kämmal. Tehti kindlaks, et see kuulus varem kohtulikult karistatud ligi 35-aastasele mehele, kes suri kuu või poolteist tagasi.

Lääne administratiivringkonna politseist keelduti ajalehele olukorda kommenteerimast.
Siseasjadeosakonna pressisekretär Julija Makartseva ütles Vetšernjaja Moskvale, et on võimalik, et vesi tõi kehaosad kaasa kaugematest piirkondadest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles