Video: Pariisi jõuluvana püüab kingikoti kõrvalt ka pätte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JÕuluvana kingikotiga nööri otsas rippumas.
JÕuluvana kingikotiga nööri otsas rippumas. Foto: John MacDougall/AFP/Scanpix

Prantsusmaa pealinna Pariisi jõuluvana ei ole ainult kingitooja, ta püüab ka seadusrikkujatest autojuhte, kes on näiteks pikali tõuganud vanaldase jalakäija ja minema kihutavad, vahendab The Local. 

Chris RS filmis oma YouTube’i kanali jaoks motikal sõites videot. Ta oli seekordse salvestise tarbeks selga tõmmanud ka jõuluvana kostüümi, punase mütsi ja ette pannud valge habeme.

Mida ta aga ei plaaninud, oli osalemine ohtlikus tagaajamises. Punasel motikal sõitnud «jõuluvana» nägi pealt, kuidas üks naisautojuht punast tuld ignoreerides ülekäigurajal kõndinud vanaldase jalakäija pikali paiskas ja siis minema kihutas.

Tema videost on näha hetke, mis jalakäija, kes kõndis väidetavalt kepi abil pikali kukub ja Chris RS autole järgneda otsustab. Ta üritab mitu korda veenda autojuhti peatuma. Naine aga ootab, kui Chris RS oma motikalt maha tuleb, et siis minema kihutada.

Tagaajamine lõppeb alles siis, kui motikal «jõuluvana» autojuhist politseinikke teavitab. Neil õnnestub seejärel pika veenmise käigus – naise otsmikule oli suunatud relv ja ta käsutati autost välja – tagaajamisele lõpp teha.

Seejärel suundub Chris RS politseijaoskona, et tõenäoliselt ametivõimudele edastada video, mida on nüüdseks vaadatud üle 1,7 miljoni korra.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles