Kanepipakile postkontorisse järele läinud narkokaubitseja kukkus Balil sisse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indoneesias kinni peetud austraallane (vasakult teine), ameeriklane (keskel) ja malaislane (vasakult neljas) Ngurai Rai lennujaamas.
Indoneesias kinni peetud austraallane (vasakult teine), ameeriklane (keskel) ja malaislane (vasakult neljas) Ngurai Rai lennujaamas. Foto: ANTARA FOTO/REUTERS/Scanpix

Indoneesia võimud teatasid eilsel pressikonverentsil, et Bali lennujaamas on viimasel ajal tabatud kolm välismaalast, kes üritasid riiki uimasteid smugeldada.

Bali tolliameti juhi Himawan Indarjono informatsiooni kohaselt on kinnivõetud narkokurjategijad pärit Austraaliast, Malaisiast ja Ühendriikidest.

Austraallane võeti kinni metamfetamiini ja ecstasy-tablettidega. Malaisia kodanik jäi vahele marihuaana ja kokaiiniga. Ameeriklane võeti kinni, kui ta läks läbi lennujaama liikunud marihuaanapakile järele postkontorisse.

Indoneesias karistatakse uimastikuritegude eest väga karmilt ja smugeldajatele võidakse mõista surmanuhtlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles