Vene võimuerakond toetas ametlikult Putini kandideerimist presidendiks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president Vladimir Putin.
Venemaa president Vladimir Putin. Foto: SCANPIX

Võimuerakond Ühtne Venemaa hääletas laupäeval ametlikult Vladimir Putini nimetamise poolt presidendikandidaadiks ning tegi kõigile oma struktuuridele ja parteiliikmetele ülesandeks tagada Putinile valimisteks igakülgne toetus.

Presidendivalimised leiavad aset 2018. aasta 18. märtsil. Putin on varem teatanud, et seab end valimistel üles ise ehk siis kandideerib sõltumatuna.

Suurkogul tehti partei juhatusele ülesandeks tagada koostöös noorteorganisatsiooniga Ühtse Venemaa Noor Kaardivägi kõigi erakonna liikmete ja toetajate, kõigi tasandite saadikute ja partei noorteaktiivi kaasamine igakülgse toetuse organiseerimiseks Putinile presidendivalimistel.

Ühtse Venemaa peanõukogu sekretäri kohusetäitja Andrei Turtšak kutsus partei liikmeid ja toetajaid üles andma oma allkirja Putini presidendikandidaadiks esitamise toetuseks.

«Palun kõiki partei liikmeid, Ühtse Venemaa toetajaid, tulla neile aadressidele, kus hakatakse koguma allkirju toetamaks Vladimir Vladimirovitš Putini üles seadmist VF presidendi kandidaadiks, andma enda, oma pere ja lähedaste poolt allkirjad, mis tähendavad: «Venemaa vajab Putinit»,» lausus Turtšak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles