Video: Eluaegsed sõbrad osutusid vendadeks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Walter Macfarlane ja Alan Robinson.
Walter Macfarlane ja Alan Robinson. Foto: twitter

USAs Hawaii saarel elavad Alan Robinson ja Walter Macfarlane olid sõbrad olnud 60 aastat, enne kui nad said teada, et tegelikult on nad vennad, teatas Honolulu telejaam KHON-TV. Möödunud nädalavahetusel jõulupühade ajal tegid nad üllatuse teatavaks ka oma sugulastele ja sõpradele.

Sõpradeks said nad 6. klassis, kuna mängisid mõlemad jalgpalli. Macfarlane aga ei teadnud, kes ta isa on ja Robinson oli lapsendatud, seega püüdsid mõlemad mehed oma juuri otsida.

Praeguseks on selgunud, et vaid 15-kuulise vanusevahega mehed on poolvennad ja neil on ühine ema.

Macfarlane pöördus nii sugupuu-uurijate poole kui ka külastas DNA-teste pakkuvaid veebilehti. Seda oli teinud aga ka Robison ja nii olid samal firmal võrdlemiseks olemas mõlema mehe DNA andmed.

«See oli täielik šokk,» kirjeldas Macfarlane oma tundeid. Nüüd plaanivad nad koos reisida ja pensionipõlve veeta. «See on parim jõulukink, mida ma kunagi oleks osanud oodata,» märkis Robinson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles