Galerii ja video: New Yorgis Bronxis nõudis kortermajapõleng 12 inimelu

, BNS-i välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.


New Yorgi Bronxi linnaosas sai kortermajapõlengus surma 12 inimest, hukkunute seas on üks aastane laps. Neli inimest on kriitilises seiundis, teatas BBC.

Hukkunute kodud asusid erinevatel korrustel. Linnapea Bill de Blasio pressisekretäri Eric Phillipsi sõnul on lõplik hukkunute arv endiselt ebaselge. New Yorgi tuletõrjeamet teatas varem, et 15 inimest on Bronxi loomaaia lähedal puhkenud põlengus tõsiselt viga saanud.

Viiekorruselises liftita korrusmajas puhkenud põlengut on kustutamas umbes 170 tuletõrjujat. Tegu oli viiekordse majaga, mis ehitati 100 aastat tagasi. Sündmuskohale sõitis New Yorgi linnapea Bill de Blasio. Põlengus koduta jäänud inimesed majutati lähedal asuvasse koolimajja.

Nii ränka tuleõnnetust pole New Yorgis olnud viimased 25 aastat. Lähiajaloo rängim põleng Bronxis pärineb 2007. aastast, kui tulekahjus jättis elu üheksa last ja üks täiskasvanu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles