Las Vegases lasi mees maha kaks hotelli turvatöötajat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: reviewjournal

USA politsei teatas laupäeval, et relvastatud mees lasi maha kaks hotell-kasiino turvameest, kes läksid ühte numbrisse uurima naabrite kaebusi rahurikkumise kohta.

Kurjategija üritas seejärel enesetappu sooritada ja on kriitilises seisundis.

Tulistaja motiivid on esialgu ebaselged, kuid politsei hinnangul oli tegemist üksikjuhtumiga.

"Ma tahan, et te kohe praegu teaksite, et sel pole mingisugust pistmist terrorismiga," ütles politseikapten Robert Plummer sündmuskohal ajakirjanikele.

Tulistamine leidis aset kasiinos Arizona Charlie's Decatur. Politsei informatsiooni kohaselt jooksis kurjategija pärast tulistamist lähedalasuvasse elurajooni, kus üritas tungida kahte elumajja, kuid seal elanud inimestel õnnestus ta tagasi tõrjuda.

Politsei leidis mõrtsuka ühe maja pesuruumist, kus ta ilmselt oli üritanud sooritada enesetappu ja tulistanud ennast pähe. Korrakaitsjate info kohaselt on mees kriitilises seisundis.

Politseileitnant Dan McGrathi sõnul on endiselt ebaselge, mis hotellitoas juhtus. Majadesse üritas kurjategija tungida tõenäoliselt eesmärgiga ärandada auto.

Kasiino esindajad pole esialgu juhtunut kommenteerinud.     

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles