2017. aasta välismeemides

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump rekameestega kohtumas.
Donald Trump rekameestega kohtumas. Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS/Scanpix

Mõnikord ütleb pilt rohkem kui tuhat sõna. Mõnikord sünnitab sõna tuhat pilti. Postimees tegi valiku 2017. aasta parimatest välispoliitilistest meemidest.

Trump joonistab

Donald Trumpi kiindumus pidulike allkirjastamistseremooniate vastu on leidnud internetis ohtralt vastukaja.

Trump ja auto

Samuti visatakse nalja Trumpi ebatavalise käitumise üle. Näiteks see kuulus kaader rekaga kihutamist imiteerivast presidendist.

Bushi pontšo

Prseident George W. Bushi vihmakeebiga sehkendamine Trumpi ametissevannutamisel ei jäänud kaameratel märkamata.

Covfefe

Trumpi Twitteri uudissõna tekitas palju küsimusi, mis jäidki vastuseta. Selle asemel pööras Trump näpuvea enda kasuks ja palus inimestel mõistatada, mida võiks covfefe tähendada.

Rakettmees

Kim Jong-uni nimetamine Väikeseks Rakettmeheks on tõenäoliselt üks vastuolulisemaid avaldusi ÜRO Peaassambleel. Nüüdseks on hüüdnimest saanud juba Trumpi firmamärk.

Trump ja helendav kera

Donald Trumpi, Saudi kuninga Salmani ja Egiptuse president Abdel Fattah el-Sisi poseerimine kummalise helendava keraga näeb välja nagu klassikaline filmikaader.

John Kelly kuulab Trumpi ÜRO kõnet

Valge Maja kabinetiülema reaktsioon Väikesele Rakettmehele ütleb kõik.

Mike Pence katsub asju

USA asepresident Mike Pence ei saanud NASA keskust külastades vastu kiusatusele puutuda eset, millele oli asetatud suur silt «Mitte puutuda».

Theresa May katastroofiline kõne

Suurbritannia peaministril läks tooride parteikongressil kõnet pidades kõik aia taha. Esmalt ulatas üks vembumees talle paberi ametist lahkumise avaldusega.

Seejärel tabas Mayd köhahoog.

Ja viimaks pudenes laiali ka kiri peaministri selja taga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles