Donald Trump – stabiilne geenius või vaimselt haige? (29)

Jürgen Tamme
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Wolffi raamat on New Yorgi raamatupoes. Teos on nüüdseks välja müüdud
Michael Wolffi raamat on New Yorgi raamatupoes. Teos on nüüdseks välja müüdud Foto: SHANNON STAPLETON/REUTERS/Scanpix

Pärast seda kui Ameerika Ühendriikide presidendi Donald Trumpi advokaatidel ebaõnnestus katse ära hoida ajakirjanik Michael Wolffi raamatu «Fire and Fury: Inside the Trump White House» («Tuli ja raev: sissevaade Trumpi Valgesse Majja») avaldamine, on riigipea asunud raamatulettidelt kiiresti kadunud raamatus olevaid väiteid ümber lükkama.

«Minust kui VÄGA edukast ärimehest sai tippteletäht ja Ühendriikide president (esimesel katsel). Arvan, et see ei näita üksnes nutikust, vaid geniaalsust... ja et ma olen seejuures väga stabiilne geenius!» kirjutas Trump üleeile oma lemmiksuhtluskanalis Twitter.

Niimoodi reageeris Trump läinud nädala reedel avaldatud raamatu (pärast Valge Maja katseid raamatu ilmumist takistada otsustas kirjastus avaldada selle plaanitud 9. jaanuari asemel juba reedel – toim) katkele, mis seadis kahtluse alla Trumpi tervisliku seisundi.

Kommentaarid (29)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles