Võigas juhtum: naine viskas vastsündinu lennukis tualetipotti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Etihadi lennufirma lennuk Abu Dhabis maandumas.
Etihadi lennufirma lennuk Abu Dhabis maandumas. Foto: Kamran Jebreili/AP/Scanpix

Indoneesia politsei vahistas Hani nime kandva naise, keda kahtlustatakse oma lennukis sündinud lapse tualetipotti viskamises ja tapmises. 

Koristajad leidsid kilekotti pakitud lapse surnukeha Jakarta Soekarno-Hatta lennujaamas maandudes. Lapse surnukeha oli asetatud kilekotti ja seejärel visatud tualetipotti. Eeldatavasti sündis laps lennureisi ajal.

Surma põhjust ei ole veel kindlalt välja selgitatud, aga politsei usub, et 37-aastane naine sünnitas Abu Dhabist Jakartasse suundunud lennureisi ajal. Teadete kohaselt hakkas rase reisija lennu ajal veritsema ja tema tõttu suunati lend ümber Tai pealinna Bangkoki, kus naine lennukist välja juhatati.

Lapse surnukeha leiti alles Jakartas maandudes. Ei ole teada, kas laps sündis elusalt või surnult. Naine vahistati hiljem Bangkoki lennujaamas. Tervisliku seisundi tõttu pole teda veel üle kuulatud.  

Lennufirma töötaja sõnul oli Hani algselt istunud turistiklassis, aga hiljem viidi ta üle äriklassi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles