USA president kiitis Oprah Winfrey kavatsusi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oprah Winfrey
Oprah Winfrey Foto: LUCY NICHOLSON/Reuters/Scanpix

USA president Donald Trump ütles teisipäeval, et talle on alati meeldinud näitlejanna ja telesaatejuht Oprah Winfrey, kuid arvatavasti naine siiski ei kandideeri tema vastu 2020. aasta presidendivalimistel.

«Ma arvan, et ma võidaks valimistel Oprahi ja see oleks väga lõbus kampaania. Mulle meeldib Oprah. Ma tunnen teda väga hästi ja sellepärast ma ei usu eriti, et ta kavatseb järgmistel valimistel kandideerida,» ütles Trump.

Ühendriikides on avalikkuse suure tähelepanu pälvinud  Winfrey Hollywoodis Kulgloobuste jagamisel peetud kõne.

«Uus päev on horisondil. Kui see päev lõpuks saabub, siis sellepärast, et suurepärased naised, kellest osa on siin ruumis, ja mõned fenomenaalsed mehed näevad ränka vaeva, et muutuda liidriks ja juhtida meid ajastusse, mil keegi ei saaks enam öelda Mina ka,» ütles Winfrey.

Winfrey ütles juba paar aastat tagasi, et Trumpi presidendiks saamine pani teda mõtlema, kas mitte kandideerida isegi Valgesse Majja. Valimistel demokraatide kandidaati Hillary Clintonit toetanud Winfrey vestles tollal Bloombergi televisiooni tarvis rahandustegelase ja filantroobi David Rubensteiniga ja ütles, et ka miljardärist ärimehel ei olnud vähimatki kogemust avalikus ametis, enne kui ta USA presidendiks valiti.

Winfrey ei ole siiski kunagi öelnud, et ta tõepoolest kavatseb presidendiks kandideerida, vaid pigem, et teda ei huvita aktiivses poliitikas osalemine. Samas on mõned inimesed meediastaari lähikonnast öelnud, et presidendiks kandideerimist on Winfreyle soovitatud ja ta mõtleb selle peale tõsiselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles