Hong Kongi luksushotellis leidis aset topeltmõrv

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ritz-Carltoni luksushotell Hong Kongis.
Ritz-Carltoni luksushotell Hong Kongis. Foto: Isaac Lawrence/AFP/Scanpix

Hong Kongi sadama ääres asuvas Ritz-Carltoni hotellis tapeti täna üks naine ja poiss. Topeltmõrva arvatav toimepanija, välismaalasest mees, võeti vahi alla. 

Hong Kongi ametivõimud kiirustasid hotelli täna hommikul, kui nendeni jõudis teade kaklevast mehest ja naisest. Sündmuskohalt leidsid nad eest surnud naise ja poisi. Seal viibinud mees võeti vahi alla ja toimetati haiglasse.

Politsei ei avaldanud, milline oli asjaosaliste side, kuid kinnitas, et tegu oli välismaalastega. Kohaliku meediaväljaande Apple Daily teatel oli tegu Lõuna-Koreast pärit 40nates paari ja nende seitsmeaastase pojaga, kes olid viietärnihotelli hotelli saabunud mõne päeva eest.

Luksushotell asub Hong Kongi kõrgeima pilvelõhkuja ülakorrustel ja on kuulus oma vaadete poolest. «Viibime mõtetes pere ja külalistega, kes sellesse keerulisse sündmusesse segatud olid,» ütles Ritz-Carltoni Hong Kongi esindaja. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles