Vene koolis sai pussitamise käigus vigastada 11 õpilast ja õpetaja (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaal Permi linnas asuvas koolis sai täna alaealiste omavahelise arveteõiendamise käigus vigastada 11 õpilast ja üks õpetaja.

Intsident Krupskaja tänaval asuvas 127. koolis leidis aset kohaliku aja järgi kell 10.19 (Eesti aja järgi 7.19), teatas uudisteagentuur RIA Novosti. Tegu oli esimese vaheajajärgse koolipäevaga, rünnaku tõttu evakueeriti kõik sel hetkel koolis viibinud 743 inimest.

Esialgu teatas kohaliku julgeolekuministeeriumi pressiesindaja Jelena Dubinina kahest maskis kurjategijast, kes ründasid õpetajat ja õpilasi. Hiljem teatas kohaliku uurimiskomitee esindaja, et intsident sai alguse kahe alaealise omavahelisest arveteõiendamisest, milles käigus võeti kasutusele noad. Viga saanud õpetaja ja õpilased püüdsid kahte noormeest lahutada, kuid said selle käigus ise vigastada.

Vene meedia teatel on kinni peetud kaks inimest, neist ühel on olnud probleeme vaimse tervisega ja ta on viibinud teadaolevalt ravil psühhoneuroloogia dispanseris. Uudisteagentuuri Interfax teatel on üks neist kooli praegune ja teine endine õpilane.

Permi 127. kool.
Permi 127. kool. Foto: Kooli koduleht

Vene meedia teatel toimetatakse juuresoleval videol koolist politseiautosse ühte noarünnakus osalnud noormeestest.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles