Video: USA kasiinolaeva põleng nõudis naise elu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Florida kasiinolaeva transportaluse põleng.
Florida kasiinolaeva transportaluse põleng. Foto: twitter

Umbes 50 inimest pidid Florida rannikul süttinud kasiinolaeva transportaluselt põgenemiseks jäisesse vette hüppama. Õnnetus nõudis ka ühe naise elu.

Kohalike meditsiinitöötajate sõnul saabus naine pärast eile toimunud õnnetust haiglasse kriitilises seisundis ja suri intensiivraviosakonnas.

Port Richey linna politsei andmetel sai kasiinolaeva transportaluse põlengus viga 15 inimest, kuid esmalt arvati, et kannatanute vigastused ei ole eluohtlikud.

Laev süttis eile kohaliku aja järgi kell 16 ja peagi haarasid leegid kogu elamupiirkonna lähedal opereerinud aluse.

Politsei teatel koges laev sadamast lahkudes probleeme mootoriga. Tagasi pöördudes alus aga süttis ja inimesed pidid enda päästmiseks laevalt madalasse vette hüppama.

Kohalik elanik Larry Santangelo kirjeldas, et nägi kaldal märgasid ja külmetavaid inimesi sihitult ekslemas ning pakkus neile oma garaažis võimalust toibuda.

«Väljas oli tuuline ja nad olid läbimärjad,» sõnas Santiago, kes kartis, et inimesed võivad alajahtuda.

Võimude teatel pole õnnetuse täpne põhjus veel teada.

Transportalus tegeleb regulaarselt soovijate kasiinokruiisidele toimetamisega, kuna kasiinolaeval ei ole lubatud maa lähedal tegutseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles