Tehased jätavad Venemaal jalgpalli ajaks töö katki

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene jalgpalli MM-i logo Nižni Novgorodis.
Vene jalgpalli MM-i logo Nižni Novgorodis. Foto: MLADEN ANTONOV/AFP/Scanpix

Venemaal suletakse 2018. aasta jalgpalli maailmameistrivõistluste ajaks mitu tehast, kirjutab Peterburi portaal fontanka.ru.

Portaali V1.ru teatel said mitme Volgogradi tehase juhid Vene julgeolekuteenistuse (FSB) piirkonnakontorist vastavasisulised kirjalikud soovitused.

Volgogradis peatavad töö ettevõtted Kaustik ja Titan-Barrikadõ, samuti hulk naftatöötlus- ja keemiaettevõtteid. Juba varem teatas töö katkestamisest Venemaa suurim roostevaba terase tootja Krasnõi Oktjabrj.

Eelnevalt teatati, et FSB saadab jalgpalli maailmameistrivõistluste toimumispiirkonna ettevõtetele vastavasisulisi soovitusi, viidates presidendi seadlusele 9. maist 2017 ja valitsuse määrusele 9. juunist julgeolekumeetmete tugevdamise kohta võistluste ajal.

MM-i finaalturniiri matšid toimuvad 11 linnas: Moskvas, Kaliningradis, Peterburis, Volgogradis, Kaasanis, Nižni Novgorodis, Samaras, Saranskis, Doni-äärses Rostovis, Sotšis ja Jekaterinburgis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles