Venemaal lennukit kaaperdanud mees oli varem tapnud oma ema

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede pärastlõunal vahistati Vnukovo lennuväljal psüühiliselt haige mees, kes oli püüdnud lennukit kaaperdada.
Reede pärastlõunal vahistati Vnukovo lennuväljal psüühiliselt haige mees, kes oli püüdnud lennukit kaaperdada. Foto: AP / Scanpix

Reedel Adler-Moskva lennukit kaaperdada püüdnud mees oli viibinud pärast oma ema mõrva sundravil.

Venemaal lennukit kaaperdada püüdnud mees oli vahetult enne seda vabanenud psühhiaatrilisest sundravist, kuhu ta suunati pärast ema tapmist, teatab Interfax.

Psüühiliselt haige inimene tekitas reede pärastlõunal Adlerist Moskvasse suundunud reisilennukis paanikat, vahejuhtumist hoolimata maandus lennuk õnnelikult sihtpunktis, teatasid Vene võimud.

«Kell 18.05 Moskva aja järgi maandus lennuk Vnukovo lennuväljal. Lennukit õhku lasta ähvardanud mees võeti vahi alla. Tegemist on varem kohtulikult karistatud, psüühiliselt haige inimesega,» teatas julgeolekuteenistuse esindaja, vahendas Interfax.

Varasemate teadete järgi ähvardas keegi mees kompaniile Sky Express kuuluva Boeingu 138 inimesega pardal õhku lasta ning nõudis kursi muutmist Moskva pealt Viinile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles