Pildid: Itaalia rongiõnnetuses hukkus vähemalt kolm inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja-Itaalias Milano lähedal sõitis täna rong rööbastelt välja, vähemalt kolm inimest sai surma ja umbes 100 inimest vigastada, neist 10 tõsiselt, ütles päästeamet.

Kergemad vigastused on umbes sajal inimesel, ütles päästeameti esindaja Cristina Corbetta uudisteportaalile Sky TG24. Õnnetuse põhjus ei ole veel selgunud.

BBC teatel üritavad päästjad ühte vagunisse lõksu jäänud inimesi sealt päästa. Kohale on saadetud ka kaks päästekopterit, mõned vigastatud saavad esmaabi õnnetuspaiga kõrval asuval põllul.

Ühe tunnistaja sõnul hakkas rong vahetult enne õnnetust kõvasti rappuma. Võimaliku põhjusena uuritakse viga rööbaste ümbersuunamisel. Rongifirma Trenord kõneisiku sõnul liikus rong õnnetuse hetkel tavakiirusel.

Õnnestus leidis aset täna hommikusel tipptunnil, kohaliku aja järgi kell 7 (Eesti aja järgi kell 8) Pioltello raudteejaama lähistel. Rong oli teel Milanost Cremonasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles