Bloomberg teatas Putini arvatava tütre lahutusest (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jekaterina Tihhonova 2013. aastal akrobaatilise tantsu võistlusel.
Jekaterina Tihhonova 2013. aastal akrobaatilise tantsu võistlusel. Foto: JAKUB DABROWSKI/REUTERS/Scanpix

Ajakirjanikud said teada naftafirma Sibur nõukogu ühe liikme Kirill Šamalovi ning Katerina Tihhonova lahutusest. Tihhonovat on Vene meedias nimetatud president Vladimir Putini tütreks, teatab Bloomberg.

Uudisteagentuur viitab oma loos neljale asjaga kursis olevale allikale, kes nõustusid ajakirjanikega rääkima anonüümselt, vahendab Rus.Postimees portaali Newsru.com.

Väljaanne kirjutab, et vaatamata lahutusele võib Šamalov ikkagi sattuda USA valitsuse koostatud Venemaa-vastaste sanktsioonide nimekirja.

Kirill Šamalovi isa Nikolai Šamalov oli juba varem kantud Euroopa Liidu koostatud musta nimekirja, mis loodi pärast olukorra teravnemist Ukrainas. ELis nimetati Nikolai Šamalovit osaks Putinit ümbritsevast «mõjugrupist».

«Putini vana sõbra poeg naasis tippmänedžeri ametisse naftakeemia suurfirmas Sibur, kus tema tõus ja langus dollarimiljardärina langes kokku tema kuulumisega Venemaa esiperekonda,» kirjutab Bloomberg.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles