USA teletäht Oprah eitas presidendiks kandideerimise kavatsust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oprah Winfrey Twitteris avaldatud pilt.
Oprah Winfrey Twitteris avaldatud pilt. Foto: Twitter/Twitter

USA näitlejanna ja telesaatejuht Oprah Winfrey eitas neljapäeval kuuldusi nagu kavatseks ta järgmistel valimistel presidendiks kandideerida, edastas kohalik meedia.

Oprah selgitas teemat moeväljaande InStyle usutluses.

"See ei ole minu jaoks," ütles Oprah.

Ühendriikides pälvis avalikkuse suure tähelepanu Winfrey Hollywoodis Kuldgloobuste jagamisel peetud kõne ja seejärel on oletatud, et naine võib tahta presidendiks kandideerida.

USA president Donald Trump ütles mõned nädalad tagasi, et talle on alati meeldinud näitlejanna ja telesaatejuht Oprah Winfrey, kuid arvatavasti naine siiski ei kandideeri tema vastu 2020. aasta presidendivalimistel.

"Ma arvan, et ma võidaks valimistel Oprahi ja see oleks väga lõbus kampaania. Mulle meeldib Oprah . Ma tunnen teda väga hästi ja sellepärast ma ei usu eriti, et ta kavatseb järgmistel valimistel kandideerida," ütles Trump.

Winfrey ütles juba ülemöödunud aastal naljatades, et Trumpi presidendiks saamine pani teda mõtlema, kas mitte kandideerida isegi Valgesse Majja. Valimistel demokraatide kandidaati Hillary Clintonit toetanud Winfrey vestles tollal Bloombergi televisiooni tarvis rahandustegelase ja filantroobi David Rubensteiniga ja ütles, et ka miljardärist ärimehel ei olnud vähimatki kogemust avalikus ametis, enne kui ta USA presidendiks valiti.

Ühendriikides toimuvad järgmised presidendivalimised 2020. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles