Amsterdamis sai tulistamises surma inimene ja veel kaks haavata (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei eraldas sündmuskoha Grote Wittenburgstraati tänaval.
Politsei eraldas sündmuskoha Grote Wittenburgstraati tänaval. Foto: EVERT ELZINGA/AFP

Hollandi pealinna Amsterdami kesklinnas sai reedel tulistamises surma üks ja haavata kaks inimest, edastas Yle kohaliku politsei teadaannet.

Meedia andmetel leidis vahejuhtum Grote Wittenburgerstraati tänaval aset kella seitsme ajal kohaliku aja järgi. Politsei eraldas sündmuspaiga.

"Üks isik suri ja kaks said haavata. Mees ja noor naine toimetati haiglasse pärast kesklinnas aset leidnud tulistamist," ütles politsei eestkõneleja Leo Dortland.

Ajalehe De Telegraaf info kohaselt polnud politsei hinnangul tegemist terrorirünnakuga, vaid seotud kuritegevusega. Politsei otsib tulistajat.

"Kui tegemist oleks rünnakuga, siis me saadaksime praegu hulgaliselt sõnumeid, et inimesed teaksid varju otsida. See paistab pigem olema seotud kuritegevusega," tsiteeris ajaleht politseiametnikke.

Väljaandega vestelnud pealtnägijate sõnul sai surma üks noorem mees. Meedia andmetel oli tegemist 17-aastase Maroko päritolu noorukiga.

Tunnistajad kirjeldasid laske ja kapuutsiga nägu varjanud meest, kes kuriteopaigalt minema jooksis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles