Lastepiinajatest USA perekond tahtis oma tõsielusarja (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma 13 last vangistuses hoidnud Louise Turpin kohtus.
Oma 13 last vangistuses hoidnud Louise Turpin kohtus. Foto: POOL/REUTERS/Scanpix

13 lapse piinamises ja vangistamises süüdistatud California abielupaar soovis väidetavalt oma tõsielusarja.

Abielupaari sugulane väitis, et laste ühtmoodi riietamise põhjus oli neid tõsieluseriaaliks ette valmistada.

Ühel fotol on näha David ja Louise Turpini pulmariietuses, samas kui nende kümme tütart kannavad kõik ühesugust lillat kleiti, valgeid sukki ja valgeid kingi. Poegadel olid seljas punaste lipsudega mustad ülikonnad.

Foto on tehtud Las Vegases, kus Turpinid käisid oma abieluvannet uuendamas.

Louise Turpini vend teatas saates Inside Edition, et ta õde on kinnismõtteline sarja «Kate Plus 8» osas, mis kujutab kaheksa lapsega pere elu. Väidetavalt tahtis lapsi piinanud naine ka ise tõsielustaariks saada.

«Ma usun, et mu õde tahtis tõsieluseriaali, kuna temaga peetud viimases vestluses ütles ta, et tunneb end televisiooni jaoks täiuslikuna,» sõnas Billy Lambert.

Võimud üritavad nüüd DNA-testide abil kindlaks teha, kas kõik Turpinite majast leitud lapsed vanuses 2-29 eluaastat on ikka nende bioloogilised järglased.

Politsei vahistas paari 14. jaanuaril pärast seda, kui 14-aastasel tüdrukul õnnestus majast akna kaudu põgeneda ja hädaabinumbrile helistada.

Korrakaitsjad leidsid kolm last voodi külge aheldatuna. Kõik lapsed olid näljas ning pidid järgima rangeid reegleid, näiteks lubati neil ennast pesta ainult kaks korda aastas ning käsi ei tohtinud nad pesta randmetest ülaltpoolt. Kõigi laste nimed algasid j-tähega.

Paar eitas süüdistusi lastepiinamises, ahistamises ja vangistamises. Uurijad aga avalikustasid juhtumi kohta võikaid detaile. Näiteks kaalus 29-aastane vangistuses näljutatud naine leidmise hetkel ainult 37 kilo.

Mõned lapsed seoti kinni ja jäeti niimoodi nädalateks või isegi kuudeks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles