Clinton trollis Grammyde üllatusesinemisel Trumpi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillary Clinton
Hillary Clinton Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Hillary Clinton tegi eile õhtul toimunud Grammyde jagamisel üllatusesinemise, milles salvas president Donald Trumpi.

Endine presidendikandidaat esines koos Cheri, Snoop Doggi, Cardi B., John Legendi ja DJ Khalediga koomilises vaheklipis, milles kuulsused lugesid ette katkendeid Michael Wolffi raamatust «Tuli ja raev».

Sketši alguses oli Clintoni nägu raamatu varjus, kuid näo paljastudes kostis saalist tormiline aplaus.

Clinton luges ette kuulsa lõigu Trumpi väidetavast kiirtoiduarmastusest: «Ta on pikalt kartnud mürgitamist. See on üks põhjus, miks talle meeldib McDonlad`sis süüa. Keegi ei tea, et ta on tulemas ja toit on ohutult juba varem valmistatud.»

Grammyde produtsendid võtsid Clintoni meeskonnaga juba mitu nädalat tagasi ühendust. Kaaluti erinevaid raamatukatkeid, kuid lõpuks otsustati Trumpi McDonald`si harjumuse kasuks.

Sketš on saanud ka kriitilist tagasisidet. USA saadik ÜROs Nikki Haley kirjutas eile õhtul Twitteris: «Mulle on alati Grammyd meeldinud, kuid artistide «Tule ja raevu» lugemine tappis selle. Ärge rikkuge head muusikat rämpsuga. Mõnele inimesele meeldib muusika ilma selleta, et sinna oleks segatud poliitika.»

Neljapäeval eitas Haley raadios teose algatatud kuulujutte, et tal on president Trumpiga afäär.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles