Bangladeshi abitöötaja intervjuus Postimehele: kõige olulisem on kriis elus hoida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevusorganisatsiooni Action Against Hunger koordinaator Muhammad Mahadi enda Cox's Bazari kontoris.
Heategevusorganisatsiooni Action Against Hunger koordinaator Muhammad Mahadi enda Cox's Bazari kontoris. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Bangaldeshis Cox’s Bazari piirkonnas juba kümme aastat tegutsenud Prantsusmaa päritolu humanitaarabiorganisatsiooni Action Against Hunger kohaliku meeskonna juht Muhammad Mahadi ütles intervjuus Postimehele, et nemad olid esimesed, kes naaberriigist Birmast põgenevaid rohingjasid abistama läksid.

Bangaldeshis Cox’S Bazari piirkonnas juba kümme aastat tegutsenud Prantsusmaa sugemetega humanitaarabiorganisatsiooni Action Against Hunger kohaliku meeskonna juht Muhammad Mahadi ütles Postimehele, et nemad olid esimesed, kes Birmast põgenevaid rohingjasid abistama suundusid.

Mahadi sõnul polnud tegu esimese taolise põgenike sissevooluga, kuid see oli neist suurim. «Kriis algas 25. augustil. Me alustasime tööd 26. augustil.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles