Seksiostu keelustanud Prantsusmaa pealinnas avati kumminaiste bordell (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pigalle'i kvartal.
Pigalle'i kvartal. Foto: Caro / Markus Waechter/Scanpix

Prantsusmaal Pariisis avas uksed esimene bordell, mille kliendid saavad luust ja lihast naiste asemel hoopis seksnukkudega lõbutseda.  Hetkel on võimalik teha valik kolme erineva silikoonnaise hulgast.

2016. aastast on Prantsusmaa seksiostmine illegaalne, kuid seksnukuga vahekorda astumise eest maksmise kohta pole seaduses midagi öeldud. Sellegipoolest on tegu väga salajase ettevõtmisega. Nimelt pole bordelli aadressi märgitud isegi lõbuasutuse kodulehel.

Asukoha teadasaamiseks peavad huvitatud kliendid maksma esmalt - 1 tund seksinukuga hullamist maksab 89 eurot, kaks tundi 149 eurot. 19 euro eest saab juurde tellida võimaluse sukelduda suguühte ajal virtuaalreaalsusesse.

Sarnaseid seksnukkude lõbumajasid on möödunud aastatel avatud mitmetes Euroopa linnades.  Euroopa esimeseks kumminaiste bordelliks nimetab end möödunud aasta veebruaris Barcelonas avatud asutus,  samuti saab alates möödunud nädalast veeta öö kumminaise seltsis Amsterdami punaste laternate tänaval.

Seksnukuteenus on juba osutunud erakordselt menukaks Jaapanis ja Hiinas – eriti meeste seas, kes viibivad komandeeringus, kuid ei taha oma abikaasat petta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles