Põder peatas Oslos metrooliikluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Guhnfeldt Cato/Aftenposten/Scanpix

Norra pealinnas Oslos seiskus eile paariks metrooliiklus, sest Gjønnesi jaama lähistel hukkus sillalt rööbastele põder, vahendab The Local Norra rahvusringhäälingu NRK teadet.

Metrooliikluse haldusefirma kommunikatsioonijuht Jan Rustad ütles NRK-le, et loom ise sai kukkudes nii raskelt viga, et ta tuli koha peal magama panna.

Hetkel pole teada, miks põder alla kukkus. «Me ei tea täpselt, aga arvata võib, et miski ehmatas looma nii palju, et ta hüppas üle silla piirde,» märkis Rustad, lisades, et lumise talvega otsivad põdrad tavaliselt kohti, kus lumi ei ole nii kõrge, niisiis võib see seletada, miks loom üldse sillale roninud oli.

Põdra kukkumishetke jäädvustas peatuses metrood oodanud ajakirjanik Kristian Skardalsmo.

Foto: local.no

Sarnane vahejuhtum leidis Norras aset ka pühapäeval Lillehammeri lähistel Hamaris, kui põder sattus paanikasse teda lähedalt pildistama hakanud inimeste pärast ja suri pärast 12-meetri kõrguselt sillalt alla kukkumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles