USAs peksti kolmeaastane poiss muffini söömise pärast surnuks (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FREDERIC J. BROWN/AFP/Scanpix

USA Atlanta linnas said süüdistuse kaks õde, keda süüdistatakse kolmeaastase poisi tapmises. Poisi ainus pahategu oli politsei sõnul ühe muffini söömine.

Politsei väitel oli kolmeaastane Kejuan Mason köögist muffini varastanud. Ta oli kodus koos Glenndria ja Lashirley Morrisega.

Süüdistuse kohaselt peksis Lashirley seepeale last pesapallikurikaga ja tema õde Glenndria lõi väikest poissi käega. Glenndria näol oli tegu ka Kejuani ametliku hooldajaga. Poiss suri nüri esemega tekitatud kehavigastuste tagajärjel.

Õed andsid 31. oktoobril juhtunu kohta aga vastuolulisi tunnistusi. Kohaliku meedia teatel olevat õed algselt väitnud, et poiss tõmbas muffini kurku ja suri lämbumise tagajärjel.

Süüdimõistmise korral ootab mõlemat naist eluaegne vangistus, mida pole võimalik asendada tingimisi karistusega.

Väidetavalt oli poisi ema kaotanud poja hooldusõiguse pärast seda, kui ta kodust ilma jäi. Sellest hoolimata üritas ema poissi tagasi saada.

Ema palus kohtunikul Glenndrialt Kejuani hooldusõigus ära võtta pärast seda, kui avastas poisi kehalt marrastused ja kriimustused. Tema taotlus lükati tagasi kolm päeva enne poisi surma, kirjutas Atlanta Journal-Constitution.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles