Taanis lasti kaootiliseks kujunenud politseioperatsiooni käigus maha koer

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer. Pilt on illustratiivne ning ei ole juhtumiga seotud.
Koer. Pilt on illustratiivne ning ei ole juhtumiga seotud. Foto: Dan Rowlands/Mercury Press/Caters News Agency/Scanpix

Taani suuruselt teises linnas Aarhusis sai kaootiliseks kujunenud politseioperatsiooni käigus koer kuulitabamuse, vahendab The Local.

Aarhusi politsei märkas eile õhtul linna lääneosas 26-aastast meest, kes oli lapse hooldusõiguse tingimuste rikkumise tõttu tagaotsitav, ütles kohalik politseiametnik Per Bennekov. «Kui ametnikud ta vahi alla võtsid, kogunes sündmuskohale hulk inimesi, kes teda vabastada üritasid,» ütles Bennekov.

Kohaliku meedia sõnul oli kogu sündmustik kaootiline. Rahvamassi kogunedes kutsusid politseinikud sündmuspaika abivägesid. «Ühel hetkel saatis üks isik politseinikele kallale koera. Enne, kui see kedagi hammustada jõudis, tulistas üks neist looma ja tappis selle kahe lasuga,» lisas Bennekov.

Lisaks 26-aastasele mehele võeti seejärel vahi alla veel kaks isikut, üks neist 18-aastane ja teine 29-aastane. Bennekovi sõnul käitusid nad mõlemad ründavalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles