Las Vegases jahib musta maasturiga mees magavaid kodutuid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodut Ühendriikides Las Vegase tänavatel  magamas.
Kodut Ühendriikides Las Vegase tänavatel magamas. Foto: Spencer Platt/AFP/Scanpix

Ühendriikides Las Vegases ühe kiirtee turvakaamera lindile jäädvustunud salvestis on õudusttekitav. James Edgar Lewis magab kiirtee silla all, kui temast möödub tume maastur. Mõned sekundid hiljem astub sõidukist välja tumedates riietes mees ja laseb Lewisele pähe kaks kuuli, vahendab CNN.

Pole rüselust, pole kaklust. Lewis ei ärka kunagi. «See on põhimõtteliselt hukkamine,» ütles Las Vegase politseileitnant Dan McGrath.

Nüüd otsib politsei tõendeid, mis võiksid Lewise surma siduda neli päeva varem temast kümne minuti kaugusel tapetud kodutu mehe surma asjaoludega.

29. jaanuaril tulistati samuti une pealt surnuks 29-aastane Brian Glegg. «On võimalus, et need kaks juhtumit on seotud,» ütles Las Vegase politseiesindaja Laura Meltzer.

Las Vegase politsei avaldas video Lewise külmaverelisest mõrvast oma Facebooki lehel, paludes inimestel, kel on juhtunu kohta infot, seda jagada.

Meltzeri sõnul kammib politsei piirkonda läbi ja on palunud kõigil koduomanikel, kel on turvakaamerad neile edastada salvestised, kust on näha tumedat maasturit või meest tumedas dressipluusis. 

Kolmas kodutu pussitati surnuks 28. jaanuaril, kuid politsei sõnul sattus tema rüselusse ja see juhtum pole tulistamistega seotud.

Tulistamised on aga Las Vegase elanikud hämmingusse jätnud. Mitmed Lewise sõbrad aga leinavad oma lahkunud sõpra. «Miks peaks keegi temale nii tegema? Ta oli nii kena inimene,» ütles Lewise sõber Debbie Perez pisaratega võideldes.

Hoiatus! Video on häiriv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles