Moskva inimsööja tunnistas teo üles

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läbi Venemaa pealinna voolav Moskva jõgi.
Läbi Venemaa pealinna voolav Moskva jõgi. Foto: SCANPIX

Moskvas inimliha söömises kahtlustatud mees tunnistas oma võika teo üles, kannibali ohvri nime tegid uurijad kindlaks varem.

Prokuratuur lubas täna varahommikul võtta vahi alla Nikolai Šadrini, kes oletuste järgi on seotud viimasel ajal Venemaa pealinnast leitud inimjäänustega, vahendas RIA Novosti.

Uurimisprotsess käivitus pärast seda, kui Moskva veekogudest hakati alates 4. maist leidma inimkeha jäänuseid.

Uurimiskomitee ametlik esindaja Vladimir Markin rääkis, et alates 4. maist leiti Dorogomilovi rajoonist kahe nädala jooksul fragmente umbes 40aastase mehe kehast. «Kohtu-meditsiinilise ekspertiisi jooksul tehti kindlaks surma oletatava aeg – 2. mai ja ohvri isik, kelleks osutus moskvalane Ilja Jegorov.»

Pärast ohvri isiku tuvastamist hakati kammima läbi tema tutvusringkonda ja nii sattus uurijate huviorbiiti mitu korda kohtulikult karistatud Šadrin.

Uurijad tegid ka kindlaks, et invaliidsuspensioni saav mees on arvel psühhoneuroloogiadispanseris.

Markini jutu järgi tegid uurijad ja operatiivtöötajad kindlaks korteri, kus Jegorov veetis oma elu viimsed tunnid.

Kahtlusaluse korterist leiti abivahendeid, millega hukatu keha oli tükeldatud. Lisaks leiti sealt tükk inimese maksa. Ülekuulamisel tunnistas Šadrin kuriteo üles, et sõi ära osa oma tuttava maksast.

Ka kontrollivad uurijad nüüd ka Šadrini võimalikku seotust teiste kuritegudega, lisas Markin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles