Video: Kanada peaministri autokolonni liige sattus USAs tõsisesse liiklusõnnetusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuses kannatada saanud mootorratas.
Õnnetuses kannatada saanud mootorratas. Foto: Ryan Remiorz/AP/Scanpix

Kanada peaministri Justin Trudeau autokolonni Ühendriikides Californias mootorrattal saatnud osariigi politseinik sattus liiklusõnnetusse.

Politseinik sai õnnetuses viga ja toimetati haiglasse, kohaliku päästeameti teatel on tema vigastused mõõdukad. «Politseinik viskus mootorrattalt maha. Õnnetuses olnud teine sõiduk polnud osa autokolonnisy,» ütles Simi Valley politseiesindaja Chris Johnson.

Sõidukis, millega politseinik kokku põrkas, viibinud naine ja poiss toimetati samuti haiglasse. Nende vigastused tõsised pole. Naise abikaasa ütles hiljem ajakirjanikele, et naine murdis randmeluu.

Õnnetuses kannatada saanud mootorratas. 
Õnnetuses kannatada saanud mootorratas. Foto: Ryan Remiorz/AP

Trudeau oli just lahkunud Simi Valleys asuvast raamatukogust, kus esines PõhjaAmeerika Vabakaubanduslepet (NAFTA) kaitsva kõnega.

Enne Califroniat külastas Trudeau oma kolmepäevase visiidi käigus enne Californiat ka Chicagot ja San Fransiscot. Täna kohtus ta enne Ottawasse naasmist Los Angelese linnapea Eric Garcettiga. Simi Valley asub Los Angelesest umbes 60 kilomeetri kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles