USA-s Ohios lasti maha kaks väljakutsele reageerinud politseinikku

, BNS-i välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud USA-s Ohio osariigis Westerville´is kuriteopaigal, kus lasti maha kaks politseinikku.
Politseinikud USA-s Ohio osariigis Westerville´is kuriteopaigal, kus lasti maha kaks politseinikku. Foto: AP/Scanpix

USA

USA-s Ohio osariigis lasti laupäeval maha kaks arvatavale koduvägivalla juhtumile reageerides sündmuskohale saabunud politseinikku, teatasid võimud.

Ohvitsere Anthony Morellit (54) ja Eric Joeringit (39) "kostitati otsekohe tulega", kui nad saabusid laupäeva keskpäeva paiku (Eesti aeg 19) Westerville´is asuva korteri juurde, ütles politseijuht Joe Morbitzer ajakirjanikele.

Kahtlustatav sai haavata, viidi kohalikku haiglasse ja on nüüd vahi all.

Korrakaitsjad saadeti sündmuskohale pärast politseile laekunud kõnet hädaabinumbril 911.

Morellil oli ette näidata 29-aastane teenistus politseis, Joeringil Westerville´i politseis 16-aastane staaž.

"Nad olid kaks parimat meie seast. See oli nende kutsumus ja nad käitusid õigesti," lausus Morbitzer pisaraid tagasi hoides.

"Minu mõtted ja palved on koos kahe politseiniku, nende perede ja kõigiga Westerville´is," edastas president Donald Trump Twitteris kaastundeavalduse.

Ohio kuberner John Kasich, kes peab Westerville´i oma kodulinnaks, ütles, et kahe politseiniku surm on "kohutav tragöödia minu kodulinnale Westerville´ile ja kogu Ohiole".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles