Toronto aednikust sarimõrvar peitis ohvrite säilmed lillepottidesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
66-aastane Bruce McArthur.
66-aastane Bruce McArthur. Foto: Handout ./REUTERS/Scanpix

Kanada Toronto politsei kammis läbi enam kui kümme puukooli ja sulatas külmunud maad, et leida inimjäänuseid, mis viitaksid sarimõrvarile, vahendab CNN.

Politsei usub, et mõrvaril oli iga meesohvriga omamoodi suhe, mõned neist seksuaalsed. 66-aastast Bruce McArthurit kahtlustatakse viie mõrva sooritamises ja ohvrite säilmete peitmises Toronto taimede pottidesse. «Usume, et on rohkem ohvreid,» ütles detektiiv Hank Idsinga. «Mul pole aimugi, kui palju neid on.»

Seni on McArthurile esitatud kahtlus 49-aastase Andrew Kinsmani, 44-aastase Selim Eseni, 58-aastase Majeed Kayhani, 47-aastase Dean Lisowicki ja 50-aastase Soroush Mahmudi mõrvas.

Uurijad leidsid kolme ohvri säilmed läinud nädalal potilillede mullast ja veel kolme ohvri säilmed reedel.

Kõik inimjäänused leiti ühelt kinnistult, kus McArthur oma aednikuvarustust hoidis. Nüüd uuritakse veel teist kinnistut, mida McArthuriga seostatakse. Uurijad arvavad, et kinnistuid, mille kallal McArthur töötas võib kokku olla umbes 30.

Politsei Bruce McArthuriga seotud aeda läbi otsimas. 
Politsei Bruce McArthuriga seotud aeda läbi otsimas. Foto: Chris Donovan/REUTERS

Mõlemad kinnistud kaevatakse tõendite leidmiseks üles, selleks tuleb aga maapind üles sulatada.

«Toronto pole kunagi millegi sellisega kokku puutunud. Oleme kõik oma ressursid sellesse juhtumisse suunanud,» ütles Idsinga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles